Ilyen volt az első OVS Festtel felpörgetett PlayIT

Ha ott voltál, ha nem, a képek után garantáltan kedvet kapsz a következőhöz!

Kelet- Közép- Európa legnagyobb IT és gamer rendezvénye ezúttal nagy újítással robbant be: most először az OVS Festtel együtt került megrendezésre. Azaz, a november 18-19-én tartott PlayIT második napján az érdeklődők az OVS-en is részt vehettek!

A PlayITen annyira sok program közül lehetett választani, hogy talán a két nap is kevés volt azoknak, akik mindegyiket ki szerették volna próbálni. Volt Cosplayverseny, VR játékok, lasertag, jégkorong, LEGO Worlds univerzum, GameArt kiállítások, Mineshow Zóna, LoL stand, sőt olyan PlayStation stand is, ahol még meg nem jelent PS4 játékokat lehetett kipróbálni. Mindezek mellett természetesen a PlayIT kupa sem maradhatott el.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

A képek forrása: a PlayIT Facebook oldala.

Mint a legtöbb videós eseményen, a rajongók a mostani OVS-en is lehetőséget kaptak arra, hogy találkozzanak kedvenceikkel, közös fotókat készítsenek velük, és aláírásokat gyűjtsenek tőlük. De emellett az OVS színpadán sok-sok érdekes program is várta az érdeklődőket: részt vehettek például egy Videómániás klipforgatáson, amelybe a közönséget is aktívan bevonták, volt élő kérdezz-felelek, a nap pedig egy szórakoztató párbajjal zárult.

Azoknak pedig, akik OVS VIP FRIENDS jegyet váltottak, még több lehetőségük volt időt tölteni a videósokkal. Volt távirányítós autóversenyzés PamKutyáékkal, Videómániás ügyességi játékok, rodeobika-megülés CsChannellel, autószimulátor verseny Szalay Istivel és Unfielddel, sőt, óriás twisterezhettek is Csecse Attilával és FollowAnnával, vagy Viszkok Fruzsival.
Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

A képek forrása: az OVS Fest Facebook oldala.